Terug, retour, zurück profesionelen


 

Beste vrienden, vaste bezoekers,
Hoe kan U ons helpen !!

Het succes van pinkpagesbelgium = overweldigend, het aantal bezoekers, U, nieuwe en regelmatige, waarvoor onze dank.

Maar indien U als vaste bezoeker, méér en betere informatie wenst, dus méér adverterende professionelen, kan en moet U daar aan mee helpen....HOE ?

Vermits U onze gids raadpleegt, zal U ook in min of meer mate een bezoeker zijn van onze professionele adverteerders, of zien wij dat verkeerd ?

Wel U kan ons helpen door

1. Die professionelen die U nog NIET op onze / Uw gids pinkpagesbelgium terugvindt te vragen WAAROM zij niet in pinkpagesbelgium publiceren. Mogelijk kennen zij pinkpagesbelgium nog niet omdat zij niet over computer en internet beschikken, of het belang hiervan niet inzien om zoveel mogelijk erotische informatie op 1 gids te hebben staan om het U als klant en erotiekliefhebber gemakkelijker te maken, zodat U niet constant van de ene site naar de andere moet surfen.

2. Indien zij NIET weten hoe met ons in contact te komen om te kunnen publiceren, kan U "als vriend des huizes" ons steeds een mailtje sturen ( met dank bij voorbaat ) wel met de benodigde contactgegevens, of zij kunnen een schriftelijke aanvraag sturen 

naar PB 36 ANTWERPEN (Bght) 2140
of
Mail pinkpagesbelgium advertentiedienst

 

 


© copyright: pinkpagesbelgium.com
all rights reserved


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bezoekersteller